Sähkötupakan ostaminen

Ostaako sähkörööki Suomesta vai ulkomailta? Euroopasta vai kauempaa? Mitä kauppoja suositellaan?

Näitä suosittelemme


REALLY - 10 % hinnasta pois ja lahjakortteja Sähkörööki.comin FB-tykkääjille!

Aivan uusi brittiläinen sivusto, jonka on perustanut eräästä toisesta firmasta lähtenyt työntekijä. Miehellä on siis vankka kokemus alalta ja valikoima kasvaa sitä mukaa kun hän ehtii sitä sivuille ja varastoonsa lisätä.
Sähkörööki.com suosittelee!

Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia sahkorooki

Jotta osallistuisit arvontoihin automaattisesti, tykkää meistä Facebookissa

Mihin syötän koodin?

www.really-ecigarette.com


ECigWizard - 10 % hinnasta pois!

Poikkeuksellisen hyvä valikoima erilaisia starter kittejä, modaustarvikkeita ja muuta sähkötupakointiin tarvittavaa. Suomenkieliset sivut! Postikulut erinomaisen halvat, 10-20 punnan tilauksille kulut n. 3 euroa ja yli 20 punnan tilauksiin postikulut vain euron!

Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia sahkorooki

Mihin syötän koodin?

www.ecigwizard.com


UK Eliquid - 10 % hinnasta pois!

Löytyy nestettä, löytyy starter kittejä ja paljon muuta! Myynnissä muutamaa sellaistakin osaa mitä ei tunnu muualta löytyvän. Kannattaa ehdottomasti vilkaista läpi. Nestevalikoima on varsin hyvä ja hinnaltaan houkutteleva. Voit tilata myös makunesteitä, joista saat tehtyä omia makusekoituksia. Niin, ja postikulut yli 8 euron tilauksiin ilmaiset!

Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia sahkorooki

Mihin syötän koodin?

www.UK-Eliquid.co.uk


Liberty Flights - 15 % hinnasta pois!

Liberty Flights tarjoaa valikoiman erilaisia starter kittejä, modeja ja varaosia sekä varsin mukavasti myös nesteitä ja tee se itse-tarvikkeita. Kauppa tarjoaa esimerkiksi XO-sarjan E-nestettä, joka sekoitetaan vasta juuri ennen lähettämistä parhaan maun takaamiseksi. Sähkörööki.com on LF:n yhteistyösivusto ja pystymme tarjoamaan sinulle 15% alennuksen LF:n nettikaupasta.Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia sahkorooki

Mihin syötän koodin?

www.liberty-flights.co.uk


Genesis - 7,5 % hinnasta pois!

Englantilainen kauppa, joka myy sekä sähkötupakkaa että E-nesteitä. Sähkösavukkeita on muutamaa eri mallia ja nesteitä hyvin kattava valikoima. Nestettä on omien kokemusten perusteella myös saatavilla (in stock) usein paremmin kuin muilla kaupoilla. Sähkörööki.com on LF:n yhteistyösivusto ja pystymme tarjoamaan sinulle 7,5 % alennuksen Genesiksen nettikaupasta.Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia mj75

www.gecigarette.com


FlavourArt - 7,5 % hinnasta pois!

Kova valikoima makunesteitä lähinnä omaan sekoitteluun. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle jos haluat kokeilla omien nesteiden sekoittelua, voit tilata täältä kaupasta sekä nikotiinit, makuaineet sekä tarvittavat tarvikkeet sekoitteluun. Makunesteitä saa tilata tarvittaessa isoissakin purkeissa mutta varmaan monelle riittää pienemmätkin pullot joita on saatavilla. Ehdoton kauppa tarkastaa! Muista valita nesteiksi vesipohjaisia (water soluble), ei öljypohjaisia (oil soluble)! Hintataso hyvinkin kohtuullinen.

Jotta saisit alennuksen, käytä ostaessasi koodia st-ecig

www.flavourartexpress.biz


Easy Eliquid

Valtava valikoima erilaisia E-nesteitä. Pullokokoja on jopa 250 ml asti. Lisäksi tarjolla on kohtuullinen valikoima sähkösavukkeita ja starter kittejä. Postikulut ovat kilpailukykyiset, kannattaa kokeilla.
www.easy-eliquid.com


Liberro - 5 % hinnasta pois!

Brittifirma Liberro myy hyvää valikoimaa erilaisia starter kittejä sähkötupakointiin. Lisäksi myynnistä löytyy firman omat Liberro Liquid™- ja Liberro Purity™ -nesteet. Lisäksi kaupasta löytyy "Pro Vapers Area", josta voit ostaa modausosia starter kitteihin. Valikoimassa on myös kertakäyttöiseksi tarkoitettuja sähkötupakoita, hinta alkaen n. 8 euroa. Tällainen on hyvä vaihtoehto sähkötupakoinnin kokeiluun. Yli sadan punnan tilaukset ilman postikuluja. Sähkörööki.com tarjoaa sinulle 5% alennuksen ostoksistasi.

Jotta saisit alennuksen, käytä alla olevaa linkkiä

www.liberro.co.uk


InnoVapor

Jenkkisivusto hyvällä valikoimalla. Varsinkin erilaisia Joye 510 -starter kittejä löytyy paljon, peräti 8 kpl. Lippulaivana voidaan kuitenkin mainita joka pojan märkä uni: Apex Alpha, josta siitäkin löytyy kolmea erilaista "varustetasoa". Muistathan, ettei nikotiinipitoisten nesteiden tilaaminen ulkomailta ole sallittua. Näitä aloituspaketteja voi ja kannattaa kuitenkin tilata (0 mg nesteellä). On olemassa mahdollisuus, että joudut maksamaan tilauksestasi 23% ALV:n (lue lisää Lainsäädännöstä). Postikulut hyvinkin maltilliset, n. 8-15 euron luokkaa rahtimuodosta riippuen.


www.InnoVapor.com


iVapour.co.uk

iVapour on brittiläinen luotettava firma. Liike myy Jantyn laadukkaita sähkösavukkeita laidasta laitaan. Myös nesteitä on myynnissä, ja pakko mainita tässä henkilökohtainen suosikkini Janty Elixir PG RY4. Lähetykset tulevat useimmiten muutamassa arkipäivässä kirjattuna kirjeenä. Postikulut muutamalle nestepullolle luokkaa 7-8 euroa ja isommille paketeille (esim. starter kit) n. 10-11 e.


www.ivapour.co.uk


The Electronic Cigarette

Maksutavat ulkomaille

Olemme ottaneet listoillemme vain liikkeitä, joille voi maksaa ensisijaisesti Paypal-maksujärjestelmällä tai luottokortilla. Nettikaupan kuvauksen vieressä on seuraavat logot sen mukaan käykö maksutavaksi PayPal, jokin luottokortti vai molemmat.

PAYPAL
VISA
MASTERCARD